Μιλούν αυτοί που δεν χώρεσαν στην αίθουσα

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 
Δύο ημέρες μετά, αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε το πλήρες μέγεθος της Γενικής Συνέλευσης, αφού όσοι βρεθήκαμε εντός της αιθούσης, γνωρίζαμε μεν για πάρα πολλά Μέλη που δεν κατάφεραν να χωρέσουν, όμως δεν υπήρχε ακριβής εικόνα για όσα ...διαδραματίστηκαν έξω...

Τα mail και τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε για το συγκεκριμένο θέμα ήταν δεκάδες. Με κατανόηση για την συντριπτική πλειοψηφία αυτών, ωστόσο για τις επόμενες εκδηλώσεις του Συνδέσμου η Διοίκηση οφείλει να επανακαθορίσει τα δεδομένα.

Το αντικείμενό μας δεν είναι να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις, γι αυτό παρουσιάζουμε και την "άλλη άποψη". Αυτή των: "έξω από την αίθουσα". 

 
Καταγράψαμε -με την άδεια της- το παράπονο της κ. Δήμητρας (επίθετα και περιοχές δεν έχουν σημασία) και ζητήσαμε από τον Κώστα Σπανούλη να τοποθετηθεί εκ νέου για το θέμα, το μέγεθος του οποίου πληροφορείται και αυτός σήμερα.

fake news 
Το απόφθεγμα "Μια εικόνα ...χίλιες λέξεις" είναι μια business ατάκα που μηχανεύτηκε πριν 100 χρόνια Αμερικανός διαφημιστής και όχι μια κινέζικη παροιμία, όπως λανθασμένα αναπαράγεται. Ωστόσο ο διαφημιστής δεν είχε προβλέψει την παρουσία του Συνδέσμου.
Άρα η ατάκα ...καταρρίπτεται σε ότι αφορά την ικανότητά της να αποδώσει το περιεχόμενο της.
Και πάμε στην κατάρριψη

Αυτό είναι ένα πλάνο, το οποίο δείχνει (υποτίθεται) τον όγκο προσέλευσης στην Γενική Συνέλευση.
FAKE NEWS 

Η εικόνα λέει ψέματα και τα πραγματικά δεδομένα, έχουν ως εξής:
1. Από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και την παραμονή, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, τα Μέλη γνώριζαν ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος.
2. Το αποτέλεσμα ήταν (εώς και) να "τρομοκρατηθούν" εκατοντάδες Μέλη που, είτε παρέμειναν εντελώς εκτός αιθούσης είτε συσσωρεύτηκαν στις καφετέριες της πλ. Συντάγματος.
3. Τρεις φορές κατά την ομιλία του ο Κώστας Σπανούλης ζήτησε συγνώμη για την κατάσταση και το καταγράφουμε, διότι αφορά τα Μέλη που δεν ήταν παρών για να την ακούσουν.
4. Άρα, ομιλούμε για το διπλάσιο ενδιαφέρον από όσα μπορεί να δείξει η εικόνα, η οποία -υπό ...ομαλές συνθήκες- θα ήταν περίπου ως εξής:
 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
VIDEO 3 ΛΕΠΤΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΜΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ