ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019: ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Η camera του afo.gr βρέθηκε και στο Καναλάκι στην εκδήλωση του Συνδέσμου την Παρασκευη 19/4/2019
ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Δύο video από την εκδήλωση του Συνδέσμου στο Καναλάκι του δήμου Πάργας, την Παρασκευή 19/4/2019.
ΠΑΝΩ VIDEO: Ο Κώστας Γιωτάκος σε μια σύντομη αναφορά στην διαδρομή του Συνδέσμου.
ΚΑΤΩ VIDEO: Ο Κώστας Σπανούλης σε ανάλυση των δράσεων του Συνδέσμου που είναι σε εξέλιξη.

Εκατοντάδες αγρότες με ιδιαίτερη προσήλωση, παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου, την Παρασκευή 19/4 στο Καναλάκι της Πρέβεζας.
 ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ήταν μια εκδήλωση η οποία αβίαστα, αβάδιστα και αβασάνιστα είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας μυσταγωγίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το 70% της αίθουσα αποτελούνταν από αγρότες που κατά την προσέλευσή τους δεν ήταν Μέλη του Συνδέσμου, ωστόσο 106 από αυτούς προχώρησαν σε εγγραφή μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Από την διοίκηση παρευρέθηκαν οι: Κ. Σπανούλης, Δ. Δημογιάννης, Γ. Μαχάς, Κ. Γιωτάκος, Γ. Παππάς, Γρ. Τζαμαλής, ενώ στο πάνελ βρέθηκε και ο Θεόδωρος Γκρέκος που υποστήριξε οργανωτικά την εκδήλωση.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΡΕΚΟΣ
ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ
Παρευρέθηκαν και μίλησαν ο δήμαρχος κ. Νάστος, ο πρ. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δ. Μελάς και η πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου κ. Μυρτώ Λύκα.
Συνωστισμό -δυστυχώς- για μία ακόμα είχαμε και εκτός αιθούσης αφού υπολογίζεται ότι γύρω στα 100 άτομα δεν χώρεσαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την εκδήλωση από τις δύο εισόδους.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Δεκάδες ήταν τα Μέλη που ταξίδεψαν για την εκδήλωση από την Αιτωλοακαρνανία και υπήρξε "απαίτηση" για την παρουσία της διοίκησης και στο Αγρίνιο. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου το Δ.Σ. θα παρευρεθεί σε γεύμα που θα γίνει στο Αγρίνιο.
ΠΡΕΒΕΖΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019
VIDEO 3 ΛΕΠΤΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ