ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ

ΜΠΑΡΙ 
Με ...τάξις και ηθική, πραγματοποιήθηκε η μετάβαση 30 Μελών στο Μπάρι με τελικό προορισμό την έκθεση αγροτικών μηχανημάτων Agrilevante. Στο video, στιγμιότυπα από την αναχώρηση και άφιξη της αποστολής

Στο χώρο της έκθεσης αγροτικών μηχανημάτων και εργαλείων Agrilevante, βρέθηκαν επί πολλές ώρες οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου.

Επιβεβαιώθηκε και επαναπροσδιορίστηκε η στοχευμένη συμφωνία του Συνδέσμου με την New Holland Οι εκπρόσωποι της εταιρίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, αφού επιβεβαιώνονται τα προαπαιτούμενα που αφορούν τον minimum αριθμό διάθεσης ελκυστήρων ο οποίος -ενώ δεν έχουν τρέξει ακόμη τα Σχέδια Βελτίωσης- ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό.
Ενδεικτικό είναι ότι την Τρίτη 15/10 φτάνει στην Ελλάδα το 16ο τρακτέρ με τη διαδικασία της ομαδικής αγοράς του Συνδέσμου το οποίο θα ανήκει στον Πρόεδρο Κώστα Σπανούλη.

Εκτενείς συζητήσεις έγιναν με εταιρείες παρελκομένων αγροτικών εργαλείων όπου και σε αυτό τον τομέα έχει ανοίξει δίαυλος αγοραπωλησίας και ήδη έχουν διατεθεί αντίστοιχα μηχανήματα σε Μέλη του Συνδέσμου.
NEW HOLLAND
Xαρακτηριστικά αποσπάσματα από την έκθεση, με την κάμερα του afo.gr 


ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 15/10/2019Έφτασε στην Ηγουμενίτσα το πρωί της Τρίτης 16/10/2019 το 16o τρακτέρ μέσω της ομαδικής αγοράς του Συνδέσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί την άνοιξη του 2020 όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα Σχέδια Βελτίωσης (Δεκέμβριος 2019) και θα "κατασταλάξουν" τα Μέλη μας στις αγορές τους. Το τρακτέρ ανήκει στον Πρόεδρο κ. Κώστα Σπανούλη, ο οποίος επιπρόσθετα προχώρησε και στην αγορά ψεκαστικής τουρμπίνας, η οποία παρελήφθει μαζί με το τρακτέρ.

ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 

Τέσσερα Μέλη παρευρέθηκαν στον εκτελωνισμό των εργαλείων: Οι Θόδωρος Γκρέκος, Γιάννης Στεργίου και Νίκος Στεργίου (φωτό δεξιά).

ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τον Σεπτέμβριο έγινε η παραλαβή του 15ου τρακτέρ, το οποίο ανήκει στον Αντώνη Γιαννουκάκη από τη Μεσσηνία.
Στα χαρακτηριστικά αποσπάσματα του video, εικόνες από τον εκτελωνισμό των οχημάτων στην Ηγουμενίτσα καθώς και πλάνα από το τρακτέρ του κ. Γιαννακουδάκη στη Μεσσηνία ο οποίος επιπρόσθετα προχώρησε και στην αγορά ενός κουβά.