Φαινόμενο: Video promo για την 7η Γενική Συνέλευση της 19/1/2019

Ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες που δύσκολα μπορούν να γίνουν εύληπτες από παρωχημένους νους -συρόμενους των ειωθότων- ωστόσο ...ζούμε μια πραγματικότητα:
Διαλύονται τα νενομισμένα και φωτίζεται πλέον διάπλατα ο ερεβώδης εγκλωβισμός του αγρότη στα ένθεν και εκείθεν που επέβαλαν χαμηλού βεληνεκούς, κουτοπόνηρες νοημοσύνες. Του αγρότη, που το αργασμένο δέρμα του -αλύπητα μαστιγωμένο από τον κάματο και τον ιδρώτα- γύρευε για χρόνια το απάγκιο του.
Τουτέστιν σημαίνει, ότι εάν θέλουμε να προσδιορίσουμε το ενδιαφέρουν που υπάρχει για την επικείμενη Γενική Συνέλευση με ένα απόφθεγμα της Νεοελληνικής αργκό, αυτό θα ήταν το: - Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι πρόκες

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 
Περιγράφουμε "ξερά", τα όσα έγιναν την Παρασκευή 11/1 και κυρίως από το μεσημέρι:
1. Εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από δεκάδες επιπρόσθετα Μέλη, παρά τις δημόσιες αναφορές μας για "κλείσιμο" των συμμετοχών με διανυκτέρευση.
2. Καταφέραμε και κλείσαμε το 50% ενός τέταρτου ξενοδοχείου, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό να καλύψει το ενδιαφέρον της Παρασκευής.
3. Αυτό σημαίνει, ότι περίπου 35 άτομα θα πρέπει να διευθετήσουν μόνοι τους τη διαμονή, διότι εμείς πλέον αδυνατούμε.
4. Οι αρχικές μας εκτιμήσεις για παρουσία περίπου 600 Μελών, προφανώς και αναθεωρούνται.
5. Τρία θα είναι τα πούλμαν που θα ταξιδέψουν για Ναύπλιο, όλα στη ραχοκοκαλιά της χώρας: Στην Εθνική Θεσσαλονίκης-Λαμίας Ο ορισμός έγινε, αφού συνεκτιμήθηκε (αποκλειστικά) το "γεωγραφικό ενδιαφέρον".
6. Το πούλμαν που θα φύγει πρώτο θα είναι την Παρασκευή ώρα 10.15' από την πλατεία Χαλκηδόνας του Νομού Θεσσαλονίκης. Σε λίγες ώρες -όπως έχουμε ήδη πει- θα υπάρχει δημοσιευμένο όλο το αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων και στάσεων.

ΤΟ ΑΠΑΓΚΙΟ 
Τα όσα -πρωτόγνωρα για την Ελληνική κοινωνία- διαδραματίζονται, είναι ένας σημαντικός λόγος που το κάθε Μέλος δικαιούται να είναι υπερήφανο για τον χώρο που έχει ενσωματωθεί ψυχή τε και σώματι. Για την δε Διοίκηση, αποτελεί μια "γλυκιά υποχρέωση" να συνεχίσει με την ίδια ταπεινότητα να διεκδικεί την προοπτική για τον αγρότη. Τον αγρότη, που το αργασμένο δέρμα του -αλύπητα μαστιγωμένο από τον κάματο και τον ιδρώτα- γύρευε για χρόνια το απάγκιο του.
VIDEO 3 ΛΕΠΤΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ